Anna & Felix

Jag önskar alla en trevlig helg med dessa bilder på Anna & Felix, 3 månader. Imponerande stadig liten krabat! ( Inte ska man väl kunna kravla ur min studio vid den åldern?)

 

Emma L - 2 mars, 2012 - 15:06

Åh fina Anna och goa Felix! Vilka härliga bilder.

Emma L - 2 mars, 2012 - 15:33

Kul att du hittade bloggen! Efter att jag avslutade den förra grubblade jag i en vecka, insåg att jag ville träningsblogga (har hittat många cybervänner jag kan diskutera träning med) men inte blogga lika ”utlämnande” om familj och mig själv på andra fronter som tidigare. Länkade i gamla bloggen ifall någon snubblade in där. Sedan stängde jag ner den gamla helt så inte lätt för dig att veta att jag bloggar vidare.

Fick hem senaste bloggen i bok nu. Det blev 2 böcker. Väntar på ytterligare två stycken böcker från min första blogg på FL och min grav-blogg med Arvid plus första tiden som tvåbarnsförälder. De sista två var ju olika bloggar men jag slog ihop dem till en bok. Maken hjälpte mig med omslagen. De borde vara på ingång snart och det ska bli så kul. Hade dem bara sparat i wordformat så jag fick redigera en del och fixa för att kunna trycka via Vulkan. Det var ju betydligt smidigare att trycka senaste bloggen som låg på blogspot.

Trevlig helg!

Anna - 2 mars, 2012 - 16:21

Åh, jag bara älskar svartvita bilder! Tycker att det blev riktigt bra med Felix naken mot den svarta bakgrunden (och min svarta tröja). Fotbilden blev riktigt bra tycker jag!
Hoppas du får en trevlig helg med en massa fina vårfoton!

Linda - 4 mars, 2012 - 10:18

Ha ha! Bara för att jag var inne på fötter läste jag ”med en massa fina fotvårtor” i kommentaren ovan. Jättefina bilder, fotbilden underbar, även utan vårtor!

Andrea - 5 mars, 2012 - 09:15

oj vad lik sin far! (har jämfört med bröllopsfotona 🙂

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*