Bloggboken, så blev den!

Jag beställde ju min dotters blogg från www.bloggtillbok.se. Nu har den  kommit och jag tänkte berätta hur den blev eftersom jag förstod att fler funderar i samma banor. Bloggen jag tryckte fanns på blogg.se (vet inte om det har betydelse för resultatet).

Boken är i A5-format (gick inte att välja andra format). Större hade inte gått att trycka, för den här boken gör inte bilderna rättvisa. Utan det är just en bok. Som dokumentation och minne är det absolut värt att beställa bloggen i bokform tycker jag. Men har man en blogg av bara bilder som man vill ge rättvisa så ska man välja att trycka dom  som fotobok istället.

 

Emma L - 7 februari, 2012 - 19:04

Åh! Jag håller precis på att leta runt efter ställen att trycka mina bloggar. Detta var ju ett supertips.

Ser att det står Del 1 av 5… innebär det att du tryckt 5 böcker?

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*