Erbjudande!

Äntligen vår på riktigt! Äntligen startar utomhusfotosäsongen på riktigt! Det firar jag med två erbjudanden (som gäller tom 3/6):

 

1.  1-2 h porträttfotografering i dagsljus inkl. 10 bilder (högupplösta på DVD-skiva + 10 x 15 printar) för 1500 kr! Det är också en bra present att ge bort till någon som presentkort. Kanske någon som fått en bebis? Ett barn som fyller år? Någon som är gravid? En familj?

2. Fotografering av ”event”, 4 h (bilderna högupplösta på DVD-skiva) 3000 kr! Det kan t.ex. vara ett stort kalas, en disputation, dop, student eller varför inte möhippa! Förmånligt pris kan också ges på bilderna sammanställda i en fotobok.

Kontakta mig på petra@petragau.com!

 

 

Greta

Världens sötaste Greta, 2 månader! Jag bara älskar ansiktsuttrycket på nyfödda bebisar. Så underbart omedvetnaView full post »

>Vinnare porträttfotografering!

>Jag vill börja med att säga tack, tack, tack för alla fina mail från er som ville delta i utlottningen av porträView full post »

>Sneakpeak

>Mitt förra blogginlägg kanske var lite kryptiskt. ”Äntligen” syftar till att jag från och med idag kanView full post »

Fler bilder från äppelträdgården

Här är fler bilder på finaste Caroline och Daniel. Och Milli. Och Smilla. 🙂        View full post »

Porträttfotografering vid Taxinge slott!

  Nu är det dags för novembers utlottning av porträttfotografering! Fast den här gången gör jag liteView full post »

Premiär för bebis i studion!

>Ruben fick äran att inviga min fotostudio före bebisar häromdagen. Ruben är förresten ett vackert och ovanligtView full post »

Finaste

             View full post »

Grattis Emil!

Emil har fyllt 1 år! Det firar vi med lite nya bilder. Det är så kul att få följa ett barns utveckling!  View full post »

Susanne - 2 juli, 2015 - 12:05

Hej,
Vi ska döpa våran dotter 27 september kl 13.00 och skulle vilja ha en proffsfotograf med i kyrkan och ca 30 min på dopfikat (totalt ca 1,5 timme) vad skulle det kosta?

Med vänlig hälsning, Susanne

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*