>Hipp hipp hurra!

>2 år idag! Här på födelsedagspresenten.

anjoe playhouse - 16 april, 2011 - 14:18

>Jøsses da, en 3-hjulet cykel har fortjent så glad en pige 😉 Tillykke med datterens fødselsdag i går, hip hip hurra!
Jeg husker stadig, hvor glad jeg blev, da mine forældre mente mig gammel nok til at overtage den 3-hjulede cykel, som mine storebrødre (4 og 7 år ældre) havde slidt og skrammet godt. Jeg cyklede og cyklede rundt på den indhegnede gårdsplads, og på et tidspunkt blev vores hund, Pan, så træt af mig, at han gik ind i sit hundehus for at få lidt fred. Det sidste kan jeg ikke selv huske, men har fået det fortalt 😉

Anna - 18 april, 2011 - 20:52

>Vilken lycka och glädje att få en alldeles egen 3-hjuling! Vad fint du har fångat det på bild.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*