…och här är fotoboken!

Här är några sidor ur fotoboken jag gjorde av Carolines gravidfotografering.

Emma - 23 mars, 2011 - 19:43

>Skit också att man inte anlitade dig när jag var gravid. Du kanske fått även en gravid flodhäst att se snygg ut. =) I motljus eller något. Otroligt vackra bilder av det man ser.

Anonymous - 23 mars, 2011 - 19:48

>Haha, kan bara hålla med Emma. 😀 Attans att man inte anlitade dej när man gick med mage. 😉 Superduperfin fotobok! Otroligt fint. 🙂 🙂

Anonymous - 23 mars, 2011 - 19:49

>Och det var Thérése som lämande förra kommentaren… 😉

SoF - 23 mars, 2011 - 21:35

>Detta ser så fint ut Petra att det nästan inte finns ord…
Jag hoppas att du är nöjd och stolt själv också – över ditt arbete.

Varma hälsningar!

anjoe playhouse - 24 mars, 2011 - 16:59

>Føler mig stolt over at kende dig, Petra 😀

Matilda [myphoto.blogg.se] - 24 mars, 2011 - 17:36

>Wow, riktigt riktigt fin fotobok måste jag säga! Blev du mer nöjd med denna gentemot den från Pixopolis? Och om du inte har något emot att jag frågar, hur många sidor blev det och hur mycket kostade det?

Svar: Grymt, vad roligt att du också ska starta eget! Tack för dina ord!! De hjälpte mig lite i alla tankar jag har. Jag har för tillfället inget jobb vid sidan av, men det är ett mål, åtminstone till en början.. och sedan är ju tanken att börja plugga vidare till läkare eller liknande, så fotograferingarna kommer mest vara en hobby och det kommer kännas bäst att inte göra fotograferingarna svart.. Vilket gör att jag kan få min hobby att gå runt, den tjänar ihop till sig själv så att säga!

TACK återigen! Och lycka till!! Keep it up!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*