Tänkte du ändå inte anlita en bröllopsfotograf?

Tänkte du ändå inte anlita en bröllopsfotograf? Då ska du läsa det här. Jag LOTTAR nämligen UT en fotografering! Varför då undrar ni. Jo, av en anledning: Jag vill ha fria händer, skapa kravlöst, experimentera. Dvs inte någon ”klassisk” bröllopsfotografering. Eller så blir det det. Jag vet inte.  Ni får helt enkelt inte ha några förväntningar på hur det ska bli så att ni blir ledsna om det inte blir som ni hade föreställt er det. Om ni förstår. Så hade ni ändå inte tänkt att anlita en bröllopsfotograf så har ni inget att förlora.

I utlottningen ingår:

Bröllopsförberedelserna ca 1 timme

Vigselporträtten ca 1 timme

En DVD-skiva med bilderna i högupplöst format, jpg.

Jag vill också ha tillstånd att lägga ut bilderna på min hemsida.

(Observera att förträff inte ingår. Bröllopet får heller inte ligga mer än 8 mil från Södertälje. Och så ska det så klart vara en dag jag inte är bokad ännu.  )

Skicka ett mail till petra@petragau.com eller använd kontaktformuläret före 15 maj!

 

Anna - 5 maj, 2013 - 23:17

Hahaha, du valde den snyggaste bilden på mig du kunde hitta ser jag 🙂 Skämt åsido, jag älskar våra bröllopsfoton och anser att de som vinner är lyckligt lottade!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*