Tips! Gör en bok av bloggen!

Som ni kanske har förstått fotograferar jag som en tok. Min dotter måste vara ett av de mest väldokumenterade barn som finns. Tyvärr är jag USEL på att framkalla bilderna i pappersform. Så jag förlitar mig på att externa hårddisken inte går sönder, för då försvinner hela hennes barndom… Men idag var jag duktig. Jag har beställt hela hennes blogg (hon har en egen) som en bok!

Det finns siter där man kan importera hela bloggen och beställa den som en bok med några enkla knapptryck! (Jag använde www.bloggtillbok.se) Det blev 5 böcker…. Nu blir det spännande att se hur de blev när de kommer!

 

 

AnnasViktiga - 19 januari, 2012 - 20:16

Du får berätta sen om du blev nöjd eller inte. Jag har också tänkt att göra böcker av mina bloggar vid tillfälle. Framför allt så tänkte jag att bloggen jag skrev när jag väntade M och under hennes första år kan vara en kul 18-års present till henne en vacker dag 😉

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*