Porträttfotografering vid Taxinge slott!

 

 

Nu är det dags för novembers utlottning av porträttfotografering! Fast den här gången gör jag lite annorlunda. Utlottningen kommer att ske i Taxinge slotts omgivningar. Den är inte heller gratis. Den kommer att kosta ringa 200 kr och dessa pengar går oavkortat till UNICEF som just nu har en kampanj för att man ska uppmärksamma och agera när man ser barn som far illa.

Ni behöver inte kunna ta er dit själva utan kan åka med mig, men behöver då kunna ta er till Södertälje.

För er som inte vet, kan jag berätta att Taxinge slott har undersköna omgivningar och ett helt fantastiskt café som är öppet fre-sön 11-16. Jag kan verkligen rekommendera en helgutflykt dit. 10 november öppnar dessutom julmarknaden där.

Nedan är lite bilder från Taxinge slott och familjefotograferingen jag gjorde där förra veckan.

Skicka ett mail till mig på petra@petragau.com med motivering till varför just du/ni ska vinna, senast den 10 november!

 
 
Matilda [myphoto.blogg.se] - 26 oktober, 2011 - 11:03

>JISSES, vilken underbar plats! Fantastiskt fina foton, ljuset är lovely!

SoF - 26 oktober, 2011 - 11:06

>Gillar din kommentar om konstig konst. Trodde att fler deltagare skulle använda sig av det "konstiga" som de skapar i bildprogrammen faktiskt.

Jag märker när jag sitter och kollar på bidragen att glad och nyfiken är de starkaste känslorna, som jag känner. 🙂

Ha det gott Petra!

Kristin - 26 oktober, 2011 - 17:52

>Åh, de som vinner är lyckostar =0). väldigt fin miljö =0)och fina bilder som alltid!

anjoe playhouse - 27 oktober, 2011 - 14:05

>Rigtig flotte billeder, Petra, og et fint mix.

Til dit spørgsmål hos mig: Jo, det er hvide vargar/ulve, de er arktiske, og hvide hele året, også selvom de ofte færdes i skovområder uden sne.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*