Vill du bli stark, snygg och glad?

Då ska du kolla in det här!  1 april öppnar ett nytt gym i Järna!

Jag har själv haft förmånen att få prova på träningen innan uppstart. Det är första gången jag har hållit mitt nyårslöfte  att inte bara börja träna utan också att fortsätta…. Jag har verkligen börjat från noll (= helt otränad)  och har fått hjälp att stegvis bygga upp kroppen funktionellt, såväl styrka som intensitet.

Jag kan varmt rekommendera er att kontakta Ingela Cedergren (ingela.cedergren@gmail.com)  eller Jenny Thegerström (jenny.g.thegerstrom@gmail.com ) om ni är intresserade. Mer info och bilder kommer!

 

 

 

Emma L - 7 mars, 2013 - 09:26

Vad kul att du kommit igång med träningen. Jag älskar det ju som du vet. KRAM

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*